luni, 27 februarie 2012

Mobila birouri moderne

Echipa mobila birouri va propune un mobilier elegant si efficient alcatuit din piese ce vor avea anumite caracteristici specifice stilului pe care il adoptati.Un mobilier mai simplu va avea dimensiuni reduse, linii drepte si simplu. Un birou nu trebuie sa fie un spatiu rigid si serios chiar daca munca te este.Lucreaza alaturi de colegii nostrii de la mobila birouri si alege culorile si obiectele interesante care sa inveseleasca spatiul.Te vei simtii mai bine daca iti vei decora biroul dupa bunul tau plac.

Amenzi firme asigurari RCA

 Firmele de asigurari RCA atentioneaza ca vom platii amenzi daca vom provoca accidente sau vom bloca drumul in cazul in care nu avem masina echipata cu anvelope de iarna. Ministerul Transportului a mentionat ca asiguratorii nu vor plati nici un fel de despagubiri pentru daunele produse de acesti soferi ca urmare a proastei echiparii .Aceste dezbateri au generat un val de nemultumuri in randul oamenilor, dar au generat un venit mai mare pentru producatorii de anvelope. Firmele de asigurare RCA au de asemenea de ca castigat in urma acestei hotarari.

miercuri, 8 februarie 2012

Blog lenjerie intima pentru femei


Stim cat de greu este sa va recuceriti iubitul sau sotul. Ne-am gandit inainte de a da nastere colectie de lenjerie intima la acest aspect. Speram ca aceasta colectie va fi perfecta pentru dumneavoastra.
Lenjeria intima este sexy, frumoasa si mai ales indrazneata. O piesa de acest fel nu trebuie sa lipseasca din sertarul de lenjerie intima al niciunei femei.