sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Blog Pompe funebre Heath Ledger


Heath Ledger s-a nascut pe 4 aprilie 1979 in Perth, Australia. A decedat pe 22 ianuarie 2008, fiind inmormantat de firma ASC&Co. pompe funebre. A fost actor si producator tv inca de la inceputul anilor `90. Ledger s-a mutat in Statele Unite ale Americii in anul 1998 in vederea dezvoltatii carierei cinematografice . A avut un rol complex in filmele: 10 Things I Hate About You (1999), The Patriot (2000), A Knight's Tale (2001), Brokeback Mountain (2005), si The Dark Knight (2008).Multi dintre colegii sai au asistat la ceremonia de pompe funebre.
Ledger a murit pe 22 ianuarie 2008 din cauza consumului de droguri. Cu cateva luni in urma, Ladger a terminat de filmat filmul The Dark Knight, a carei productie a costat 180 milioane de dolari.
Heather Ledge s-a nascut in Perth, a fost fiul lui Sally Ledger, profesoara de engleza si a lui Kim Ledger pilot de curse.Ambii participand la ceremonia de pompe funebre inchinata in cinstea sa.
In timpul vietii Heather a fost un impatimit al jocului de sah, castigand campionatul de juniori la varsta de 10 ani. Ca si adult a fost o persoana des intalnita in Washington Square Park  unde juca sah atat cu cei tineri dar si cu cei batrani.
De-a lungul timpului Ledge s-a implicat in mai multe relatii amoroase cu actrite celebre printre care Heather Graham pentru cateva luni in 2001. Deasemenea a avut relatii cu Naomi Watts pe care a intalnit-o in timpul filmarilor Ned Kelly.
Dupa ceremonia de pompe funebre s-au creat controverse in jurul mostenirii lasate de Heather.